Blogg

Vi är skolans skribenter.

Vem är vi? 

Några talangfulla elever på Algebraskolan har fått äran att vara skolans bloggskribenter där de får utlopp för sitt skrivintresse och visa vad de kan samtidigt som de har massor med kul då de skriver om det som händer på skolan. För varje text belönas man med 30 algebronor.

Spöke – Wikipedia
Spöket

Maria.B

Vad är syftet?

Syftet med att ha elever som bloggskribenter är att det är roligt för eleverna att visa upp sig på ett roligt och kreativt sätt. De får lära sig att samarbeta med varandra genom att bolla idéer och föra bloggen framåt med intressanta inlägg om vad som händer på Algebraskolan.

Jag är en av Skribenterna!

Hej! Jag heter Maria B och jag ska ge er en bild av hur det är att vara en skribent. Jag blev väldigt glad då jag blev utsedd till en av de fem skribenterna och det är en stor ära för mig.

Det är en fin möjlighet och jag ser fram emot att skriva om det som händer på skolan och att få lön för det. På vårt torsdagsmöte med fika diskuterar och planerar vi skribenter tillsammans och kommer överens om vilka uppgifter alla ska göra. Det är mycket roligt jag får vara med om som skribent!

Av: Maria.B

1 comment

  • / Svara

    hej jag går i algebraskolan och jag har lov nu men jag skulle bara vilja fråga har ni det fortfarande för att jag älskar att skriva så jag undrar om ni fortfarande har den grejen

Leave a comment

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.