Blogg

100 DAGARS FEST!

Medan jag vilade mig i mitt bo som jag byggt på Algebraskolans tak, hörde jag många glada skratt och fniss blandat med musik från en av klasserna! Jag kunde inte låta bli att ta mig en titt på förskoleklassen och ettorna som hade 100-dagarsfest. De dansade, skrattade och spelade tv-spel. En del dekorerade muffins och andra skapade färgglada papperskronor att sätta på huvudet.

Eleverna har kryssat en ruta varje skoldag tills det blev 100 dagar! Nu man kan säga att de är 100 gånger smartare 😀

För en sekund önskade jag att jag var en av dem, en liten fågelunge som får lära sig saker och ha roligt!

Leave a comment

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).