Blogg

Corona-projekt

Hej våra fina bloggläsare!

Idag satt jag och tänkte på den rådande situationen i världen. Är det bara jag som, trots all möda vi genomgår, inte kan bortse från det faktum att vi lever mitt i en period som kommer vara ett tjockt kapitel i historieböckerna i framtiden? Det är spännande på något sätt.

Nåväl, Algebraskolans elever har i alla fall lagt till ännu en annorlunda dag i skolans historia. Skolans alla klasser deltog i Algebraskolans “Corona-projekt”. Det som gjorde eleverna extra exalterade att delta och göra sitt bästa för att skapa ett unikt projekt för klassen var att eleverna belönades med antigen
1 – fika för hela klassen
eller
2- 20 Algebronor till varje elev (Algebronor? – Läs tidigare blogginlägg).

Förskoleklassen och årskurs 1 valde fika till hela klassen och resterande årskurser bestämde sig för en mer långsiktig investering och ville istället ha 20 Algebronor till varje elev.

Bidragen i Corona-projektet var allt från Corona-sång, Corona-pjäs till lappar och informationsblad runtom i hela skolan. Nu får vi hoppas att skolan avskräckt Coronan med allt detta och viruset numera inte känner sig välkommen till denna Corona-proof skola! Hehe!

Leave a comment

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.